Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

100 Кила преби Криско

отпечатай новината

10.12.2012 12:45 | Видян 6661 пъти

100 Кила преби Криско

Скандалът между хип хоп звездите се разгорял преди десетина дни в столичното заведение "Джинджър". Тогава 100 кила съзрял конкурента си Криско да гуляе с шумна компания. Без да бъде предизвикан с нищо от рекламното лице на бТВ в кампанията срещу пиратството, варненският рапър 100 кила се приближил и безцеремонно му ударил два шамара.

Криско скочил да се защити, но това още повече ожесточило опонента му - 100 кила грабнал бутилка от "Кока кола" и насилствено я напъхал в устата на колегата си. "Абе, какъв е тоя Криско, пълен Дриско", изцелил се 100 кила.

Приятели на пострадалия рапър потвърдиха пред "Всеки ден" за инцидента между двамата, като разкриха, че габровският рапър е пуснал жалба в полицията- срещу конкурента си.

Според жалбата на Криско 100 кила заплашил да му "откъсне главата". В следващите дни рапърът 100 кила ще бъде повикан в полицията, за да подпише предупредителен протокол, че няма намерение да застрашава живота и здравето на изпълнителя на хита "Почивни дни".

Близки до Криско разкриват, че той отдавна е обект на агресия от страна на 100 кила. През лятото варненецът набил колегата си в Слънчев бряг, но тогава Криско не пожелал да се оплаче в полицията. "Той е безкрайно огорчен от поведението на 100 кила.  В музикалното съсловие много хора завиждат на Криско за успешната му кариера, но всички спазват благоприличие. Единственият, който си служи с юмручни аргументи, за да победи конкуренцията, е 100 кила", коментират в гилдията напрежението между рапърите.

 

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !