Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Лили: Искам мъж като Миро

отпечатай новината

17.12.2012 09:42 | Видян 11734 пъти | Гласували 3

Лили: Искам мъж като Миро

Как оценявате участието си в Биг Брадър?
Миро: Щастлив, че се махнах от тази лудница. От записите, които гледах, не са ни изкарали в много добра светлина. Съвсем различно от това, което сме се представили вътре в Къщата. Спестили са нашите най-хубави моменти и са ни изтипосали такива, каквито не сме.

Лили: Малко бях изненадана, че не останахме до финала, но така са решили зрителите. Донякъде съм доволна, защото са ме представили като балансьора в Къщата. Но не съм съгласна, че съм била скучна. Ние бяхме най-усмихнатите и весели хора, не спирахме да пеем. Някои медии ме обвиниха, че не съм подкрепила Стойка, но това не отговаря на истината.

Кой беше вашият фаворит?
М: За мен най-достоен бе Найден. Той е най-забаваният, най-усмихнатият, аз му виках Душко Добродушко. Човек, който трябва да се уважава. Запазил е детското в себе си и има невероятно семейство, което нито един от нас няма.

Л: Стойка.

Лили, разкажи за тази прословута коалиця, за която и Тризначките говореха?
Л: Ами напълно смешна е тази версия. Много е срамно да говорят такива работи, при условие, че нито един път не бях номинирала Вяра, Надежда и Любов. Аз ако бях като тях, щях по много по-разумен начин да спомена, че имам такива съмнения.

М: Ако имаше коалиция, най-малкото аз щях поне един път да бях номинирал Тризначките, но не го направих.

Как ви се струваха двамата македонски съквартиранти?
Л: Лестер е страхотен, но той е много малък. Като дете се държеше вътре.


М: Ние си говорихме, че си имаме детенце в Къщата и трябва да си го отглеждаме. Готвих му омлетче, другите съквартиранти също го обгрижваха. Но иначе Лестер е талантлив, с красива визия и му пожелавам успешна кариера като певец, защото има голям талант.

Забавлявахте ли се в Къщата?
М: Ние с Лили не спряхме всеки ден да се събираме и да пеем до късно. Но нищо от тези моменти не е показано на зрителите. Дори Сани Алекса ни коментираше, че сме някаква енциклопедия за музика. Даже учихме Лестер на наши песни. Но продуцентите явно са решили, че тези моменти не са интересни на никого. Ние сме им като опитни мишки. Когато не играеш по свирката им, сменят веднага посоката. Така беше и с Цеце. Още на първия лайф, Коцето ми викаше: Миро, какво става, хайде взимай си тази македонка и да си я прибираме в България. Ники Кънчев и той ме питаше: Какво става с Цеце? Аз им казах: Хора, нещо сте се объркали. Явно са искали да ме обвържат с нея.

Какво мислите за Цеце?
Л: Много е мила и чуствителна, но е малко мълчалива.

М: Премерена е като цяло. Предполагам, че като манекенка е нещо посредствено. Говореше за някакви ангажименти, но то е ясно, че ако си вървежен модел, все ще си пътувал някъде. Иначе е готино момиче.

Отново продуцентите ли решиха, да я обвържат с Боби?
М: То беше логично, че аз като не играх по свирката им една седмица, те трябваше да намерят друга „жертва“. Именно заради това ги закопчаха с белезниците.

Л: После пък ги направиха Дядо Коледа и Снежанка.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !