Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Цветана Манева блясва в нов сериал

отпечатай новината

04.01.2013 13:00 | Видян 5528 пъти

Цветана Манева блясва в нов сериал

Цветана Манева се подготвя за новата си телевизионна роля. Досега талантливата българска актриса се изживяваше като майка на Иво Андонов в "Под прикритие", но персонажът ѝ бе второстепенен. След убийството на героинята ѝ сценарият наложи Цветана да напусне снимачната площадка, пише Уикенд.

Продуцентът на кримката Димитър Митовски обаче нямал желание да се разделя с една от легендите на родното кино. Той предложил роля на Манева в новия български сериал "Фамилията", който стартира напролет по bTV.

Междувременно Цветана продължава да се доказва като изключително добър ментор и учител. Благодарение на връзките си актрисата набута Стойка в "Под прикритие".

Пловдивската "пипируда" получи епизодична третостепенна роля в кримката, изявявайки се като камериерка. Идеята на сценаристите била, ако Стойка се представи прилично, образът на героинята ѝ да бъде доразвит.

Доскорошната участничка в "Биг Брадър" обаче не се справи никак добре пред камерите на сериала и участието ѝ в него приключи с всичко на всичко 3 реплики, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !