Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Джаро ще върти интриги като главен редактор на вестник

отпечатай новината

11.01.2013 09:30 | Видян 2420 пъти

Джаро ще върти интриги като главен редактор на вестник

Докато поръчва убийства между две арии време като Джаро в "Под прикритие", Михаил Билалов пуска в обращение чара си и в друг сериал. В "Четвърта власт" той отново ще се подвизава като манипулатор, но вместо с юмрука на глутница мутри ще постига целта си с дар слово. Носителят на "Аскеер" ще бетонира присъствие в праймтайма на БНТ като главен редактор на вестник.

Той се е присъединил към каста на трилъра в средата на декември, научи Монитор. Сред екранните му подчинени е Деян Донков, който ще слухти около кримки като разследващ журналист. За да се справи максимално убедително с ролята, секссимволът на Народния театър попива от опита на сестра си, която е съдия. Нездравото любопитство и имунитетът към грозните гледки на местопрестъплението актьорът заимства от майка си, която е съдебен лекар във Видин.

Сюжетът на продуцираната от Найо Тицин и Димитър Коцев-Шошо поредица проследява емоционалните кръпки в отношенията между медии, тайни служби и политици. Работата по първи сезон вече е преполовена, а премиерата е насрочена за март. До края на седмицата екипът ще снима в идеалния център на София. "Ако хората от продукцията са опаковани като скиори, то актьорите са като герои от "Сървайвър" при минусовите температури. Дефилират пред камера със супертънки палтенца и борят студа с колосални количества чай" разказват близки до кухнята на сериала.

Като нахакан тв репортер ще видим и Ана Пападопулу, чийто екранен съпруг пък ще е Атанас Атанасов. След като заглади шлифера на агент Колев в "Стъклен дом", ветеранът слага непроницаемата маска на джедай от ДАНС и в "Четвърта власт".

Коренно различно амплоа от това на доброто ченге Попов ще видим Владо Пенев. "Моят човек е фигура от престъпния свят. Собственик е на футболен клуб, любител е на скъпите марки, аксесоари, часовници, на модерните дрехи. Често запълва колекцията си от манекенки. Сред външните му белези е голяма татуировка на врата плюс татуировки на пръстите на ръката, които си е направил сам – подсказва, че е бил в затвора", издаде Пенев.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !