Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Стоянка Мутафова се възстановява

отпечатай новината

11.01.2013 10:15 | Видян 2642 пъти

Стоянка Мутафова се възстановява

Стоянка Мутафова отново е на крака и ходи без проблеми, след като кола сряза крака ѝ преди броени седмици, пише Всеки ден. "Тя е желязна, на всичко може да устои", коментират в театралните среди.

"Лекарите доста се бяха притеснили за майка ми заради възрастта ѝ, но всичко мина успешно", разказа пред Всеки ден дъщеря ѝ Муки. Нараняването на Мутафова било много сериозно. При слизане от кола острието при вратата се забило в крака ѝ. Той се облял в кръв и се наложило спешно да приемат актрисата в болница. "Стигна се до хирургическа намеса, защото раната беше дълбока", обясни Муки.

Медиците се тревожели, защото при човек на възраст почти 93 години, каквато е Стояна, дори и такова нараняване може да се окаже фатално. За щастие обаче тя се оказала жилава и вече е добре.

В публичното пространство бе разпространена информация, че Мутафова е с изкълчен крак. "Това не е вярно, не е имало изкълчване, майка ми е добре и е благодарна на лекарския екип, който се погрижи за раната ѝ", каза Муки.

Междувременно остава неясно състоянието на Тодор Колев, който е във Военна болница с рак на белия дроб. По изрично настояване на роднините му от лечебното заведение отказват да споделят информация или подават противоречиви данни, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !