Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Иво Сиромахов написал "Булката"

отпечатай новината

11.01.2013 13:15 | Видян 3125 пъти

Иво Сиромахов написал

Кой написа просташката реклама на сирене "Булка", която не спира да се върти денонощно по всички големи телевизии, питат се възмутени зрители?  Непрестанното повторение на рекламния клип идва в повече дори и на най-издръжливия на идиотщини зрител, пише Всеки ден.

Оказва се, че заради огромния интерес към самото клипче екипът, работил по кампанията на въпросния деликатес, каквато е другата дума за сирене с палмово масло, се пази в пълна секретност.

Всеки ден обаче научи, че автор на откровената тъпотия, която хем е най-мразена, хем най-гледана в интернет, е не кой да е, а самият Иво Сиромахов.

Именно сценаристът на Слави Трифонов измислил всичко на всичко петте реплики, преливащи от сексуален подтекст в диалога между нашенските Ромеи и Жулиета, които се закачат в чалга дискотека.

Въпросната поезия на Иво буквално е позлатена от млекопроизводителите, които са се бръкнали с 3000 лева хонорар за блестящия диалог. Засега сценаристът на Слави Трифонов, най-вероятно от срам, пази пълно мълчание и отказва да даде какъвто и да е коментар по случая с рекламата, излязла от неговите пръсти.

Единствените горди и доволни са собствениците на мандрата, които грам не са очаквали такъв голям интерес към продукта си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !