Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Маргото и Мис Дупе в надпревара за диаманти

отпечатай новината

29.07.2008 17:06 | Видян 21561 пъти | Гласували 3

Маргото и Мис Дупе в надпревара за диаманти

Новината е дело на читателката ни Надя Василева.

Диамантите са най-добрият приятел на жените, но в съчетание с яхти, лимузини и скъпи питиета те са най-добрият подарък за Момичето за Милиони. 
В първия по рода си конкурс „Момиче за милиони” интерес за участие са проявили над 2000 момичета. В интернет сайта на конкурса до момента са допуснати 200 участнички.

Една от кандидатките за Момиче за Милиони е поп-фолк певицата Маргарита Янкова, по –известна като Маргото. Тя самата споделя борбеността си да участва и в този конкурс с думите: „Спечелих конкурса "Горещо", участвах в "Сървайвър", а сега смятам да спечеля "Момиче за милиони”.

Сред другите известни вече участнички и желаещи да бъдат първото „Момиче за милиони" е Кристина Димитрова. Чаровната Криси, която миналата година бе призната за жената с най-секси дупе в света, има желание да победи и в този конкурс. Някои от момичетата вече са се изявявали на подобни конкурси за красота като „Мис Плеймейт”, но мнозина от тях попадат за първи път под прожекторите. Чака ни оспорвана надпревара и нека най-достойната победи. Финалът на конкурса ще се състои на най-луксозното яхтено пристанище в България „ Марина Диневи” на 16-ти август.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !