Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Дупето на Ивет Лалова хит в YouTube

отпечатай новината

21.01.2013 09:00 | Видян 2649 пъти

Дупето на Ивет Лалова хит в YouTube

Над 5 милиона гледания и 11 хиляди коментара в YouTube събра кратък клип със спринтьорката Ивет Лалова , превръщайки се най-популярнaтa българка в световния портал за видеосподеляне. Едноминутната лента е запечатала подготовката и спринта на Ивет Лалова от 2012 година в Истанбул, пише Супер 19'.

Причината за големия интерес е гледната точка на оператора, снимал състезателките в гръб, като акцентът определено е върху българката и апетитните ѝ форми. Ивет попадна в класацията на Супер 19` за най-готините жени в България. Тя се нареди на престижното 4 място с 10% от гласовете на читателите в ранглистата на slava.bg. Европейската шампионка на 100 метра неотдавна основа нов клуб по лека атлетика, наречен Ivet Lalova Sprint Academy, а самата тя е първият му състезател.

Лекоатлет  номер 1 на България за 2012 година иска да развива паралелно професионален, детски и аматьорски спорт. Ивет продължава да е отдадена на голямата си италианска любов Симоне Колио, а през миналата година тя стана лице и на световен козметичен гигант.

 



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !