Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Сериални звезди на война

отпечатай новината

21.01.2013 15:15 | Видян 5689 пъти

Сериални звезди на война

Новите български сериали ще залеят родния ефир напролет. Една от най-очакваните продукции е историческата семейна сага Дървото на живота на, която започва с обявяването на независимостта на България през 1908 г. и проследява историята на многолюдно и заможно семейство на фона на ключови за българската история събития, пише Супер 19'.

Разпалват се и се заплитат семейни войни и драми – баща срещу син, брат срещу брат, борба за наследство и богатство, героични военни подвизи, невъзможни любовни истории и изневери, предателства и престъпления.

Действието ще се развива основно във Видин, който навремето е бил важна връзка на България с Европа. Съвместната продукция с компанията Dream Team Films се рекламира от ТВ7 като първия български исторически сериал за последните 20 години.

Подборът на актьорите е наистина впечатляващ - Мария Каварджикова, Христо Шопов, Владимир Карамазов, Койна Русева, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Йосиф Сърчаджиев и Явор Милушев.

Именно около красавицата Луиза Григорова се разгорял и най-пресния скандал в родните кино среди, докладват за Супер 19' наши хора.

Моделката, която нашумя с ролята си на Алекс в Стъклен дом, забравила за подадената ръка от продуцентите на СИА и без да му мисли много преминала в противниковия лагер.

Още през миналата година Димитър Митовски и Димитър Гочев спрягали манекенката за една от централните роли в бъдещия сериал по бТВ Фамилията, който също тръгва напролет.

Луиза първо обещала участие, но после се врътнала и заявила, че е получила по-добри условия от Евтим Милошев, който снима Дървото на живота.  

Продуцентите и на Под прикритие останали като гръмнати и заявили, че Луиза вече няма място в техните нови проекти. Бившето гадже на Явор Бахаров обаче хич не се трогнала и споделила пред приятелки, че с новата историческа сага ще стане още по-известна в кино средите, тъй като продукцията била на световно ниво.

Стефан Данаилов и Ваня Цветкова пък ще се съберат на снимачна площадка именно за снимките на Фамилията. В поредицата ще участват актьори с ключови роли от всички български сериали, правени в последните няколко години.

В нея най-вероятно ще се появи и Велислав Павлов, който играеше главния герой в Отплата по Нова тв, научи още Супер 19'.

Екипът на Митовски приключи снимките по първия сезон на другия си сериал Революция Z преди 3 седмици. Главната роля в политическия трилър ще е поверена на Ламбо.

Той ще си партнира с други звезди от Стъклен дом като Яна Маринова, Радина Кърджилова и Деси Бакърджиева, които за разлика от Луиза няма да изоставят своите продуценти.

Ще има и нови млади актьори, които са одобрени на кастинг за сериала още през миналото лятото.  

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !