Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Полудяхме ли кажи?

отпечатай новината

28.01.2013 09:47 | Видян 2216 пъти | Гласували 1

Полудяхме ли кажи?

Понеже тази седмица британското списание Икономист ни припомни, че Пайнера е учредител на ГЕРБ (б.р. в Димитровград) и това може да има връзка с 2-та му милиона от Министерството на икономиката във вид на еврофондове, ще попитам всеки от вас с въпрос от песен на  Ивана: “Полудяхме ли кажи”???

Един човек твърди публично, че се борел за 5 минути слава и съжалявал, че не е убил пред очите на целия свят друг човек – в случая Ахмед Доган, а мнозина обявиха престъпника за герой??? Семейства се самоубиват масово през ден???

Близо 80% от българите по данни на психиатрите имат проблеми с душевното равновесие като всеки 5-и е ненормален по медицинските стандарти, обаче софийската клиника за лечение на души са едни старовремски бараки???

7 милиона са си дали като бонуси в НОИ и по-малко, но пак нагло са си разпределили в Здравното министерство, докато са обяснявали на нацията, че няма как да се вдигнат пенсиите, майчинските, клиничните пътеки???

Децата от Сопот излязоха да подкрепят протеста на родители си, а администрацията им писа толкова неизвинени отсъствия, колкото биха стигнали да спрат детските надбавки на родителите им – техния закъсняващ при тази власт, но все пак последен останал минимален доход???

Слагам въпросителни в края на тези съобщителни, но и удивителни изречения нарочно. Защото просто всичко това не може да е вярно. По-точно не бива да е вярно. Зная обаче, че е вярно. И си припомням за сетен път думите на великия Стратиев, че България е страната на НЕограничените НЕвъзможности...

Ако не мислите по тези въпроси, отдъхнете си с клюкарските и проникновените четива в новия брой на Супер 19’.

Научете всичко за междузвездните войни около милионите на Пайнер. Прочетете как един турски сериал за двама братя е вдъхновил онези, които изпратиха Октай Енимехмедов да нападне Доган.

Разберете защо суперзвездата от кеча Скалата идва в България. Посмейте се как думите на една хубавица сформираха немислим съюз между Николета Лозанова и предишната жена на Валери Божинов – Алисия – нещо, което няма как да стане например между дамите на Коко Динев – Анелия и Емилия, четете само сега в новия брой на Супер 19', който вече е на пазара.

Желая ви много по-добри новини до другия понеделник!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !