Напрежение до последната секунда в...

След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни...

Влади Ампов – Графа за мъката в...

Тази събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

НиЛо и Алисия се съюзиха

отпечатай новината

28.01.2013 11:00 | Видян 4155 пъти | Гласували 1

НиЛо и Алисия се съюзиха

Моделката Бориса Тютюнджиева направи доста пикантни разкрития по адрес на Ники Михайлов.

Според нея вратарят далеч не е мъж само за една жена. "Ники Михайлов не е верен мъж. Изневерявал е на Николета. Още докато беше с нея ме сваляше", призна тя.

Тютюнджиева, която нашумя покрай ролите си в нискобюджетни хоръри, категорично опроверга мълвата, заявявайки, че не си пада по връзките с женени мъже. "Не искам и да играя ролята на любовница", категорична е тя.

Преди името й да се свърже с това на Коцето, Бориса имаше връзка с Ники Михайлов . Двойката обаче се раздели доста бързо след грандиозен скандал. Тогава вратарят нарече моделката леко момиче, което с лекота вкарал в леглото си.

Бориса пък му го върна с думите, че е нереализирал се "футболист и пълен комплексар".

Ники Михайлов беше бесен, тъй като палавата манекенка оповести връзката им още докато се водеше гадже с Николета Лозанова.

В светските среди пък се разгоря нечувана случка, за която говорят по столичните кафета. Дългогодишните съпернички Николета Лозанова и Алисия забравиха всичките си различия и се обединиха.

Вместо да се карат една срещу друга певицата и плеймейтката в един глас скочиха срещу моделката Бориса Тютюнджиева. Повод за изненадващото им сдружаване станаха именно изказванията на Бориса по адрес на Малката Перука.

Моделката успя да ядоса не само бившата, но и настоящата приятелка на футболиста, заявявайки за пореден път, че той от години я ухажва. „Жените да му мислят. Такива мъже трудно се задържат“, заяви дръзко брюнетката. След коментарите й първа избухна Алисия, която обяви, че й писнало от някакви никаквици, които непрекъснато лъжат за секс с мъжа й, за да се прочуят.

НиЛо не остана по-назад и заяви, че никой неин мъж не е поглеждал друга жена, докато е с нея.

"Приличам ли ви на жена, която може да бъде заменена с някоя друга? Нямам такъв случай в живота си", категорична е плеймейтката. Тя не пропусна да направи и доста злъчен коментар за облеклото на Бориса. "Това момиче постъпва доста евтино, но е разбираемо предвид цялостната й визия", пише тя.

Това не е първият секс скандал, в който се забърква Тютюнджиева. Преди време самата тя пусна слуха, че има връзка с фолк певеца Константин. А преди това се забърка и в скандал с Димитър Бербатов.

Беше пуснала слух, че имала вземане-даване и с любимеца на фолкпевиците Цуни, допълни Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !