Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Гала се нагизди като щъркел

отпечатай новината

01.02.2013 12:45 | Видян 3261 пъти

Гала се нагизди като щъркел

Изпреварила пролетта, Гала побърза да се издокара в свежи цветове. Фриволната ѝ дрес комбинация обаче хвърли в потрес естетите. В предаването си "На кафе" тя прогони и малцината заблудили се зрители, появявайки се в "уникалната" комбинация от рокерско яке с шипове, бухнала копринена пола (а ла Дон Домат) и за финал... яркочервен чорапогащник, който окончателно покруси хората с вкус, пише Блиц.

Гала, към която ироничните нападки са ежедневие, демонстрира завидно самочувствие и отдели ценното си време на дружката си Зейнеб, която, както се оказа, била на сватба в Лондон.

За простосмъртните Зизу разправи надълго и нашироко как "белите" хора си живеят в "бялата страна". Гала я слушаше с видим интерес и пооправяше от време на време поредните си цайси, с които продължава да прикрива драскотината от домашната си котка.

Преди дни тв водещата уведоми целокупна България за "тежкия битов инцидент", след който дори потърсила пластичен хирург по късна доба. За щастие се оказало, че животинчето само леко одраскало клепача ѝ, но "новината" бе обилно отразена в половинчасово експозе във въпросното предаване, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !