Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Елен Колева се върна при Сашо Найденов

отпечатай новината

07.02.2013 13:15 | Видян 3618 пъти

Елен Колева се върна при Сашо Найденов

Връзката на Елен Колева с майонезения бос-Александър Найденов, приключи още миналото лято, но изглежда старите чувства не са излетели съвсем.

Двамата вече няколко пъти показват това, появявайки се на светски партита, научи Всеки ден.  Затова и никой не вярва в твърденията на актрисата, че вечер си ляга сама.

Според нейни дружки тя продължава да се вижда от време на време с влюбения бизнесмен.

Зависимостта й към него била чисто финансова, защото за кратко тя се напъна да се издържа сама, но опитът я докара до ръба на мизерията.

В крайна сметка Елен явно е предпочела да запази добри отношения с баровеца, като така си осигурява свежи парични потоци и достъп до влиятелните му връзки.

Благодарение на Найденов наскоро Колева се уреди в тв реклама, а преди ден блесна и на модния подиум, пише още Всеки ден.

Синеоката хубавица далеч не е с манекенски размери, но въпреки това дефилира в женствени тоалети пред погледа на уж бившия си любим Сашо Найденов.

Той й уредил модния ангажимент, а после пристигна като официален гост на събитието и се наслаждаваше на разходката й по подиума от първия ред.

След края на ревюто пък двамата си тръгнаха заедно и за никого от присъстващите на събитието светски персони не остана съмнение, че актрисата и бизнесменът пак са заедно като интимна двойка.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !