Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Мъжът на Aни Салич аут от bTV

отпечатай новината

08.02.2013 11:30 | Видян 2867 пъти

Мъжът на Aни Салич аут от bTV

Бурни събития тресат bTV през последните няколко дни. Макар в частната медия да опитват скандалите да минат тихомълком през ме-дийното пространство, нюзрумът прилича досущ на врящо с клюки гърне в момента, пише Уикенд.

Най-пикантната и обсъждана информация е, че една от знаковите фигури за канала е обявила категорично напускането на редиците на bTV. Става въпрос за Бранко Салич, който до момента заемаше един от високите постове в медията. Наскоро обаче станало ясно, че сърбинът е решил да си вдига чукалата оттам и да основе собствена продуцентска компания, чрез която сам да си бъде шеф. Разводът му с телевизията бил същински шок за повечето служители, които не очаквали точно Бранко да забие такъв нож в гърба на работодателите си.

Напускането на сръбския продуцент, който работи в bTV от самото ѝ създаване обаче си има далечна предистория. Мнозина от добре запознатите със ситуацията кадри в медията са на мнение, че мотивите на Бранко Салич са основани на сериозни фактори в личния му живот, касаещи края на брака с половинката му Ани .

Както многократно бе писано, макар че официално не са разведени, двойката отдавна не живее заедно като семейство. Според последни информации от Би Ти Ви звездата на централната емисия и съпругът й почти са достигнали точка на замръзване в отношенията си и единственото, което може да ги накара да си комуникират, са само въпроси, свързани с двамата им наследници Лазар и Хана.

Напрежението в семейния живот на двамата съпрузи се изостряло още повече заради това, че и на работното място те отново са заедно. Последните седмици били особено тежки за Ани и Бранко, които хем не можели да се понасят, хем трябвало да спазват някакво благоприличие ред колегите си, без да пренасят проблемите си от къщи в телевизията. Това било изключително трудно и за двамата, което наклонило везните на Бранко да прекрати отношенията си с медията, в която жена му е една от най-големите и уважавани от всички звезди, пише още Уикенд.

Оттеглянето на сръбския ѝ съпруг било добре дошло за новинарката, която отдавна се терзаела, че работи на едно и също място с бившия си брачен партньор. С напускането на Бранко теренът на водещата вече бил чист от дразнители и тя нямало от какво да се притеснява. Екранната партньорка на Юксел Кадриев била най-доволна, че клюките по адрес на мъжа ѝ май-после ще спрат и тя няма да става за смях в медията. Както се знае, в bTV редовно забъркват името на Бранко в секс авантюри с негови колежки, което буквално съсипвало преданата му и консервативна съпруга Ани Салич .

От обкръжението на сърбина са категорични, че и след ерата в bTV той няма да остане без прехрана. Бранко е изключителен професионалист и не случайно е един от първите служители и на Нова телевизия, и на bTV.

Интересна подробност е, че именно той открехва Ани Салич за телевизия, въвеждайки я в тънкостите на професията пред камера. Когато се запознава с Бранко, тя има само скромен опит от Библиотекарския колеж в София. Работи като репортер в Нова, а той постъпва там, идвайки от Сърбия, където е постигнал сериозен професионализъм в електронните медии. Няколко години по-късно новоизлюпената bTV привлича Бранко Салич за шеф на всички продукции. Разбира се, той взема със себе си и жена си, която пък става звезда номер едно на централната новинарска емисия в частната медия.

От обкръжението на телевизионната двойка издават, че в началото на брака им преди цели 15 години Бранко бил много по-влюбен. За да вземе Ани за жена, той зарязал своя сериозна приятелка в Белград и се настанил за постоянно в българската столица заедно с бъдещата водеща на новините. Какво точно е прекършило тръпката в двойката, не е ясно за никого от близките им.

Клюките обаче твърдят, че на сърбина му писнало от еднообразния семеен живот и започнал да върти флиртове с по-младите си и засукани колежки от bTV, изгубвайки доверието и чувствата на съпругата си, издава Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !