Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Иван купи Вихра с 3 бона

отпечатай новината

21.02.2013 17:45 | Видян 7449 пъти

Иван купи Вихра с 3 бона

Войната между Вихра и Иван изненадващо приключи, научи Уикенд. През последните няколко седмици зарязаната съпруга се е кротнала и не обелва дума против омразния си бивш съпруг Иван Христов, пише Уикенд.

Натирената тв водеща имала сериозна причина да спре войната си срещу продуцента, разкриват нейни близки. Според тях "опосумът" затворил устата й със солидно количество пари.

Иван започнал да изплаща на точна дата желаната от Вихра сума за издръжка на нея и Ава - по 3000 лева на месец. Хилядарките се оказали достатъчни за отчаяната съпруга, която доскоро не пропускаше ден, без да сипе огън и жупел срещу неверния си мъж на страницата си във фейсбук.

Заради финансовия си комфорт брюнетката най-после решила да затвори устата си и да спре с и без това безсмислените си обвинения срещу Иван. Тя дотолкова омекнала, че дори дала съгласието си Ава да гостува всеки уикенд в новото семейство на баща си.

Само до преди няколко седмици Вихра твърдеше, че за нищо на света няма да пуска дъщеря си при мащехата й Ирина Сарачинова. Дори разказваше, че хлапетата на съперницата й тормозят нейното дете, което се прибирало вкъщи с плач и оскубана коса. "Парите явно са й по-важни от дъщеря й, но е разбираемо, защото беше стигнала ръба на мизерията", коментират запознати с драмата.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !