30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Здравето на Йосиф Сърчаджиев е силно разклатено

отпечатай новината

27.02.2013 10:00 | Видян 3388 пъти

Здравето на Йосиф Сърчаджиев е силно разклатено

Здравето на Йосиф Сърчаджиев е силно разклатено, разкриха пред Шоу от екипа на новия сериал "Дървото на живота". Прекараният инсулт и тежките снимки повалили актьора на легло, но той изпълни обещанието си към екипа на филма и дойде на премиерата му в блестяща форма.

Отбраната публика на първия епизод на сагата, която тръгва в ефира на ТВ7 навръх националния празник 3 март, обаче изтръпна от финалната сцена, в която героят на Сърчаджиев умира. Изпълнението беше толкова истинско, че за миг зрителите помислиха, че той отново е получил удар.

На партито след това обаче Йоско, във видимо добра форма, не спря да прегръща колегите си и да разговаря с всеки, който отиде да го поздрави.

Сред гостите на премиерата бяха Владо Пенев, Цветана Манева и Силвия Лулчева, Георги Чапкънов, Любен Дилов-син , Андрей Пантев, както и авторът на романа „Битието” Владимир Зарев, по мотиви на който е базирана сагата „Дървото на живота”. Койна Русева не изпусна от прегръдките си актьора Иван Стаменов и, докато разговаряха, го обсипваше с целувки. В сериала Стаменов играе съпругът на Русева - офицер и революционер. Койна пък е акушерка, която страда, защото не може да има деца.

Българската сага "Дървото на живота" разказва историята на рода Вълчеви, чиито родоначалници са Асен (Йосиф Сърчаджиев) и Петруна (Мария Каварджикова). Най-големият син в семейството - Йордан (Христо Шопов) е патриот, офицер, участник в движението за освобождение на Македония. Панто Вълчев (Владо Карамазов) е материалист, вглъбен в собствените си нужди, поставящ личните интереси над всичко останало. Христо Вълчев (Башар Рахал) е тайно увлечен по социалистическите идеи. Илия Вълчев (Моньо Монев) е най-малкият син в семейството, роден с недъг и израснал с чувството за липса на любов и разбиране, за недооцененост и със склонност към млади слугини, разкриват в аванс от екипа пред Шоу.





автор: Надежда Нeнова

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !