Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Столичани в повече ще е най-гледаният сериал през новия тв сезон

отпечатай новината

27.02.2013 16:15 | Видян 2618 пъти

Столичани в повече ще е най-гледаният сериал през новия тв сезон

Петият сезон на Столичани в повече, според читателите на най-четения светски сайт slava.bg, ще бъде най-гледаният роден сериал през новия тв сезон. До редакционното приключване на новия брой на Супер 19' за него гласуваха 593 читатели, които класираха и останалите тв поредици.

Ново начало, нови герои, още по-комични и на моменти изключително крайни ситуации очакват героите в новия сезон на Столичаните, научи Супер 19'.

Историите на двете враждуващи семейства - Лютови и Чеканови, отново ще има с какво да изненадат както самите тях, така и зрителите на бТВ.  

Петият сезон ще зарадва своите зрители не само с обратите в живота на героите и произтичащите от тях забавни истории, но и с появата на много нови и обичани лица.

Гости в Извор и в живота на неговите жители ще бъдат Христо Стоичков, Йорданка Кузманова, Ралица Паскалева, Гергана Дончева, Даниел Цочев, Стефания Кочева,и много други.

На второто място читателите на slava.bg класираха другия сериал на бТВ Седем часа разлика, чийто последен сезон тази тази седмица стартира своето излъчване. Третото място е за историческата сага Дървото на живота, която ще следим всяка вечер по TV 7.

Сериалът тръгва от 3 март. Филмът пък за родните евреи Недадените, който ще се излъчва по БНТ1 и поредицата Фамилията, направена от създателите на Стъклен дом, все още са в дъното на класацията, но предстои да видим по-нататък дали ще възбудят зрителския интерес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !