Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Мис САЩ се отказа от титлата, за да...

Настоящата носителка на титлата Мис САЩ заяви, че се...

Иван отказа алкохола заради Сарачинова

отпечатай новината

01.03.2013 11:00 | Видян 2164 пъти

Иван отказа алкохола заради Сарачинова

"Няма невъзможн и неща!", гласи девизът на предаването „Сблъсък“ още от първото му издание преди години. Тази максима сега намира потвърждение и в живота на единия от двамата създатели на хитовото токшоу – Иван Христов, пише Уикенд.

За него някога бе немислимо да издържи и ден без алкохол, но днес ситуацията е коренно различна. „Опосумът“ се е справил с най-големия си порок и е готов да се закълне, че никога повече няма да посегне към чашката.

Вече цели две години Иван не консумира спиртни напитки. Той не се изкушава да натопи устни в халба бира дори когато около него е пълно с хора, вдигащи наздравици. По купони и събирания Христов е свеж като репичка, което си е цяло чудо.

Основната заслуга „опосумът“ да откаже пиенето е сегашната половинка в живота му – Ирина Сарачинова, която след развода си носи фамилията Тенева. Макар че в началото на любовта им всички бяха настроени срещу тях, се оказва, че чаровната млада дама влияе добре на продуцента.

Бившата му жена Вихра например така и не можа да го откаже от чашката за десетте години, в които бяха заедно.

Излиза, че докато „отчаяната съпруга“ бе заета да заформя медийни панаири и да плюе Иван където и пред когото й падне, нейната заместница е отказвала любимия си от порока му.

Сега усилията й вече са дали резултат и Христов е нов човек. Освен че напоследък не близва спиртни напитки, той е станал и по-отговорен баща. Макар да не живее под един покрив със 7-годишната си дъщеря Ава, „опосумът“ се старае да прекарва колкото се може повече време с нея.

Освен това всеки месец превежда сумата от 3000 лева в сметката на бившата си жена, за да могат тя и Ава да живеят без лишения.

Уви, вместо да е благодарна и да поддържа нормални отношения с екссъпруга си, Вихра продължава да сипе огън и жупел срещу него. Е, поомекнала е малко, откакто Иван й внася редовно издръжката, но пак си наглее, както само тя умее. Мнозина подозират, че претенциите й към Христов са подклаждани от личния й съветник Жоро Игнатов.

Според слуховете двамата са станали и интимно близки, откакто са си набелязали „опосума“ за свой враг №1, пише още Уикенд.

Междувременно Иван и Ирина се радват на пълна домашна хармония. Те обаче нямат никакви намерения отново да застават пред олтара, след като веднъж са се парили в брака. Подобно на гаджето си, водещата на „Град на ангели“ също не поддържа отношения с бившия си партньор.

Тя намира начин да отглежда двете си деца Вирджиния и Георги, без да получава тлъста издръжка от 3000 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !