Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Петя Дикова извади акцент

отпечатай новината

03.03.2013 09:07 | Видян 3940 пъти

Петя Дикова извади акцент

Леко притеснена и превъзбудена, Петя Дикова изведнъж премина на говор със силен английски акцент, докато препитваше личния асистент на принцеса Даяна Патрик Джефсън. Дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева се беше подготвила добре по темата за принцеса Даяна, но гостът й умело успя да избегне конкретни отговори на някои от въпросите й, пише Блиц.
 
Все пак той призна, че принцеса Даяна е имала предчувствие, че ще бъде убита: “Очевидно като публична фигура тя беше под някаква степен на заплаха. Имаше 24-часова охрана, но едва, когато излезе от обсега на тези хора, животът и имаше реален риск. Предчувстваше смъртта си и не мисля, че се касаеше за параноя. Същото важи и за страха й от подслушване. В Англия сме имали много големи, публични скандали за аферите с личните разговори на хората. Ако се чувстваше застрашена от подслушването, беше основателен страх. Винаги я съветвах: “Внимавай, може да те подслушват”, разкрива Патрик Джефсън. Години, след смъртта на една от най-обичаните принцеси той признава, че всячески се е опитвал да осигури достъп на Даяна до синовете й. Едно от задълженията му включвало тя да се вижда с тях наравно с принц Чарлз. 

Патрик Джефсън все още си спомня за времето, когато е служил на принцеса Даяна и не крие възхищението си към нея: “Тя беше много надарен водач. Винаги съм си мислел за това каква невероятна кралица би станала от нея. Имаше вроден талант да разбира силните и слабите страни на хората и не се страхуваше от това да комуникира на емоционално ниво”, признава личният асистент на принцеса Даяна. 

Патрик Джефсън минава за човека, който знае най-много тайни за покойната любимка на Англия. Той посещава за първи път България и ще участва в Corporate Communications Experience заедно с редица световноизвестни пиар експерти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !