И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Потрошената Ани Салич спаси пияния Юксел от уволнение!

отпечатай новината

05.03.2013 15:15 | Видян 3889 пъти

Потрошената Ани Салич спаси пияния Юксел от уволнение!

Съдебната сага между Бонка Георгиева и Юксел Кадриев е на път да стане затворена страница. За изненада може би и на основните герои в нея! Това се случи, след като на последното заседание новинарят на bTV прие решението на съда, без да го обжалва. Така делото приключи. Но не и скандалните ситуации около Юксел, пише Блиц.

Преди броени дни скандално клипче, пулбикувано в Блиц как Кадриев катастрофира пиян в 5 сутринта пред Народното събрание, обиколи набързо виртуалното пространство. И от него става ясно как новинарят предлага на пострадалия от него таксиметров шофьор и 150 лв., за да си мълчи. След пристигането на полицията става ясно, че Юки е бил с 1.59 промила алкохол в кръвта!

Злепоставящата ситуация с Кадриев се разиграва в момент, в който партньорката му на екран в новините по bTV - Ани Салич, е в принудителна дълга отпуска заради счупен крак. Хванатият да кара пиян Юксел Кадриев се възползва на максимум от ситуацията около колежката си, за да спаси и този път кожата. Ако го накажат с пробация, той ще мете градинките из София!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !