Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

ФБР отвори досието на Уитни Хюстън

отпечатай новината

06.03.2013 10:30 | Видян 2107 пъти

ФБР отвори досието на Уитни Хюстън

ФБР разсекрети 128 страници от досието на покойната певица, съобщиха световните агенции. Документите са публикувани на сайта на службата в съгласие със закона за свобода на информацията. Според тях са любовни писма на маниакални почитатели , в някой от които се срещат заплахи и чиито податели са били зорко следени от агентите.

Скоро след брака на Хюстън с Боби Браун през 1992г ФБР се заема със случай в който певицата е изнудвана за $250 000. Заплашват я, че ако не плати, ще разкрият интимни подробности за личния ѝ живот.

Пред ФБР Хюстън , че е смятала жената, която се опитва да я изнуди, за своя приятелка. Вследствие бащата на певицата изпраща сума, чиито размер е заличен в документацията, и договор за споразумение, а случаят е закрит, научи Телеграф.

ФБР е наблюдавало много звезди, сред които и починалата поп дива. Тя беше намерена мъртва в навечерието на връчването на наградите "Грами" във ваната на хотелска стая в Бевърли хилс. Като причина за смъртта ѝ следствието посочи удавяне, употреба на кокаин и сърдечносъдово заболяване.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !