Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Плевнелиев се събра с жена си

отпечатай новината

17.03.2013 09:06 | Видян 3652 пъти

Плевнелиев се събра с жена си

Плевнелиев се е събрал с опърничавата си съпруга Юлияна, научи Уикенд. За пръв път откакто е президент, Росен отново е със законната си половика.

Преди няколко седмици, броени дни след като правителството на Бойко Борисов подаде оставка, Юлияна се е настанила с децата в държавната резиденция. Госпожата била с няколко чанти багаж, които били разтоварени любезно от охранителите от НСО.

"След като цялата отговорност за това какво ще се случи в държавата се стовари върху Плевнелиев, жена му най-накрая се освести и реши да влезе в ролята си на негова опора, спря да прави примитивните си демонстрации и отиде при мъжа си. Вече официално е първа дама, макар че продължава да настоява, че няма да го придружава никъде на публични места", разкриват от щаба на държавния глава.

Веднага щом встъпи в длъжност, Плевнелиев трябваше да се премести в резиденция "Бояна", както изисква протоколът. Държавният глава се съпротивляваше повече от месец, но в крайна сметка по изрично настояване на НСО той се установи във вила „Калина“. Съпругата му обаче не го последва и остана с децата в жилището им в затворения комплекс, построен от фирмата на президента. Според мълвата тя дори станала по близка, отколкото е прието, със съдружника си Камен Станев. Двамата бяха заснети от папараци да се разхождат под ръка в центъра на София.

Сега обаче Юлияна е решила да се завърне при объркания Росен, който я посрещнал с отворени обятия. Мълви се, че именно тя е бабувала на раждането на служебното правителство. Някои от министрите са нейни лични приятели.

"Плевнелиева удобно реши кога да се появи – когато държавният глава има някаква реална власт. Дано се задържи по-дълго до мъжа си и не хукне пак да се прави на "независима“ жена", коментират в политическите среди.

Най-големи проблеми с Юлияна имали охранителите от НСО. те се видели в чудо от капризната дама, която категорично не искала да ползва държавни бодигардове. Плевнелиева се побърквала, че след нея задължително кара автомобил с охранители, и редовно устройвала скандали на момчетата, които чисто и просто си вършели работата, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !