Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Обвиняват още една героиня от "Предай нататък" в измама

отпечатай новината

24.03.2013 09:01 | Видян 2780 пъти

Обвиняват още една героиня от

Скандална се оказа и историята на Росица, която 10 години живяла в Палестина. Според показаното в "Предай нататък" тя и децата й като по чудо успяват да избягат от там и се връщат в България, пише Шоу. Вече на родна земя, Росица разбира, че чрез измама съпругът й е изтеглил кредит на нейно име, което довело до фалит и отнемането на жилището й. В предаването на Наталия Симеонова става ясно, че днес клетницата живее в една стая, подгизнала от влага, в която спят тя, майка й и трите ѝ деца.

След излъчването обаче зрителката Ивелина Петкова остро реагира на тази история в официалната страница на предаването във Фейсбук. "Тази жена е пълна измамница! Работи като детегледачка и според нейната биография е семейна със съпруг лекар, а напролет ще строи къща в Боровец и отрича да е участвала във въпросното предаване. Единственото общо с героинята от "Предай нататък", е че има три деца", пише Ивелина. Тя дори се свързала с редактор от екипа на Наталия Симеонова да потърси сметка защо не са си направили труда да проучат "трогателните" истории, които представят.

"На нашия въпрос към предаването редакторката (съжалявам не запомних името й) отговори, че не може нищо да се направи, тъй като предаването е излъчено вече и хората са помогнали.. А не е ли по-коректно да се направи още едно предаване и да се ИЗВИНИТЕ на помогналите и след този случай да се отнасяте малко по-отговорно към това, което представяте на зрителите, защото аз вече не бих дарила нищо на никого представен от медиите!", пише още Ивелина.

автор: Надежда Нeнова

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !