Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Жиголо яде милионите на Илия Павлов

отпечатай новината

25.03.2013 09:30 | Видян 3030 пъти

Жиголо яде милионите на Илия Павлов

29-годишен здравеняк е истинският любовник на Дарина Павлова, научи ексклузивно Всеки ден. Младият италианец Джулио Берути е официалният интимен приятел на вдовицата на Илия Павлов от началото на годината. Джулио е с цели 22 години по-млад от Дарина, но това ни най-малко не смущава милионерката.

Преди седмица неособено добре информиран еженевник писа, че Дарина си ляга с пресаташето си - 31-годишния Сандро Рубини. Това обаче не отговаря на истината, тъй като Сандро е гей и не го крие. Той удобно позира с българката, за да прикрие истинския й любовник - Джулио, който е кино звезда и дори е участвал във филми, излъчвани в България.

Дарина Павлова се запознава с новото си гадже навръх Нова година. Тя е с няколко приятелки на парти в шикозен клуб в Рим. Там зърва младия италианец, който обаче е с друга дама - приятелката му Луиза. Шармантната Дарина бързо успява да го омае и днес красавецът е неин покорен роб.

"Ясно е, че Джулио е с нея заради парите. Дарина има много контакти и го лансира. Преди седмица му уреди централна роля в нов италиански сериал", разкриват запознати. Влюбената до уши Павлова го заривала с подаръци. Откакто са заедно, тя купила на младото си лъвче уникен пистов мотор и спортен "Мерцедес" кабриолет. Актьорът дори се нанесъл в къщата й.

Джулио Берути е познат и на българските зрители, които са го гледали по телевизията като Антонио в сериала "Дъщерята на Елиза". В момента италианската тв „Рай уно" също излъчва сериал с негово участие, а с контактите на Дарина бъдещето му в киното изглежда безоблачно. Джулио е дипломиран стоматолог, но никога не е работил по специалността си. Актьорската си кариера започва с малки роли, но благодарение на добрите си физически данни и правилните интимни връзки бързо се налага като един от най-ангажираните млади италиански актьори.

"Случаят с Джулио е кристален, той се държи като жиголо. Нормално ли е да зареже приятелката си, която е на неговиге години, и да се обвърже с жена, която може да му е майка? Тази връзка е безплодна - ясно е, че Дарина не може да роди от него. Свързва ги сексът. Дарина получава младо здраво момче в леглото, а Джулио - материална стабилност и силен ритник нагоре за кариерата си", злословят български емигранти в Италия. Те добавят, че в страната на Ботуша е практика младите актьори и актриси да спят с мъже и жени за различни облаги и били нещо като ВИП компаньони, пише още Всеки ден.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !