Мария Бакалова ще снима с Райън...

Българската актриса Мария Бакалова ще участва в...

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Ивайла Бакалова: Днешните миски са тъжни и нещастни!

отпечатай новината

26.03.2013 09:45 | Видян 3054 пъти

Ивайла Бакалова: Днешните миски са тъжни и нещастни!

"На младите момичета им се внуши, че това да спечелиш конкурс за красота, ще промени живота ти. Ще те направи по-богат, по-щастлив. Голяма част от тях вече знаят, че това не е така. Много от тях са нещастни и тъжни, които често плачат в домовете си". На това мнение е "Мис България – Вселена 2001" Ивайла Бакалова . Миската опровергава слуховете, че е избягала от родния хайлайф, но признава, че е променила приоритетите в живота си. "Все още правя благотворителни кампании, но приоритетите са ми други. В светските среди има нови лица. Нека дадем път на младите", споделя пред Билайф тя.

Според Бакалова хората променят ценностната си система и за съжаление важните неща губят смисъл. "Скъпите бижута, силиконът, гримовете излизат на преден план в родния хайлайф, което не е похвално. Известен е човек, който се е показал гол, а това не говори добре", категорична е тя.

По думите ѝ за да се задържиш дълго в публичното пространство, се иска много работа. "Важно е да оставиш следа и да помагаш на хората, а не да ти се присмиват зад гърба".

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !