Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Косъма става водещ на ново тв риалити

отпечатай новината

26.03.2013 14:45 | Видян 1831 пъти

Косъма става водещ на ново тв риалити

Звездата от хитовия крими сериал Под прикритие и водещ на неделното ток шоу Неделя х 3 Александър Сано (известен още като Среброто и Косъма) и продуцентът на новините на националната телевизия Милена Цветанска ще бъдат водещи на най-новия реалити формат на БНТ – Кауза.bg.  Проектът на екипа, създал Големият избор, дава възможност на младото поколение да представи публично идеите си за развитие на България и да защити позицията си по конкретна кауза, пише Супер 19'.

На 25 от 21:00 ч.беше първият пряк ефир, по време на който десетте избрани кандидатури ще бъдат представени на зрителите от самите им автори. На провелия се преди седмица кастинг своите идеи представиха над 70 кандидати. Подборът и пресяването на каузите ще се случи на три етапа, в три последователни живи ефира – днес, на 1 април и на 8 април. В първото предаване ще отпаднат две каузи, във второто – четири, и така на финала ще достигнат последните четирима претенденти.

Представителна извадка от 300 българи ще бъде "гласът на зрителите" в преките предавания на Кауза.bg. От екипа на БНТ споделят, че са се спрели на този вариант, защото това дава възможност за най-адекватно покритие на мнението на обществото. „Кауза.bg се роди от протестите на младите хора навън, които започнаха да артикулират ясно какво искат и какво могат да направят, и застанаха зад определени каузи. Така си дадохме сметка, че не трябва да изпуснем момента на надигащата се енергия", обяснява продуцентът Анна Яковлева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !