Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

60 000 за ремонт на бюста дава Николета

отпечатай новината

27.03.2013 09:45 | Видян 3777 пъти | Гласували 1

60 000 за ремонт на бюста дава Николета

Николета Лозанова е станала жертва на жестока ИЗМАМА, разказаха пред Супер 19’ нейни близки. Агентите ни под прикрите в най-близкото обкръжение на звездата на новото шоу Къртицата по ТВ7, което стартира тази седмица, разказват удивителна история, звучаща направо невероятно, пише Супер 19'.

Когато правила напомпване на бюста си, НиЛо Божинова изрично изявила желанието си пластичният хирург да й вкара пълнежа по определен начин. Като познавачка на тънкостите в разкрасителната индустрия и на най-новите технологии в този толкова префинен бранш тя категорично настояла

силиконът да бъде подмускулен, а не подкожен

Получила категорични уверения, че всичко ще бъде изпълнено според очакванията й. Николета била много доволна от всичко до момента, когато изненадващо едната й гърда нарушила траекторията си и тя с ужас разбрала, че е станало точно това, което не е искала.
Плеймейтката се обърнала към някои от най-известните пластични хирурзи у нас, но д-р Енчев и сие отказали да се занимават с нейния случай. Все пак един спец се навил, но

срещу баснословна сума

60 бона или голяма част от хонорара, който ще вземе от Къртицата, излизал ремонтът на бюста на пловдивската сексбомба. В нейния бранш обаче гръдната обиколка и формите на формите са нещо, без което просто не може.
Така НиЛо се принудила да инвестира в името на красотата, но и на здравето си. Апропо, доста девойки, които си надуват циците не се и замислят, че след време идва време за реконструкция и модернизация на бюста. Обикновено това става на десетина години, но понякога авариите настъпват преждевременно.  Случаят с Ники не е единствен. Ако се вярва на мълвата,

и Ирен Онтева е имала сходен проблем, но в по-лек вид

Непревиденият разход явно се е отразил тежко на бюджета на семейство Божинови. Известно е, че Валери вече не играе в първите лиги, а в изпадащ от Б италианска група футболен тим. А Николета на практика е домакиня и има само спорадични доходи като рекламно лице – последно на евтина пловдивска козметика.

Сигурно на това се дължи фактът, че преди дни в полет на нискотарифен превозвач по линията София - Милано – София са забелязани Божинови. Докато Николета се прикривала неуспешно зад качулка, притеснена от компанията на бедни, вместо традиционната за знаменитости от този ранг бизнескласа на редовна линия,

за Валери използването на лоу кост не е новост

Публикували сме негови снимки преди време точно от такъв полет от летище Милано Орио Серио, (известно още като аерогара Бергамо), до София.
Арбитри на елегантността, станали неволни очевидци на разходката на звездното семейство със самолет, пълен с гастарбайтери, споделят, че по-шокиращи от всичко били якетата на двойката. „Не стига, че бяха еднакви, не стига, че бяха червени, не стига, че бяха обточени с евтина изкуствена кожа, ами май бяха служебни на провинциалния втородивизионен тим, където в момента се подвизава Валерчо”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !