Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Родман изтрещя, напи се с ракия и вилня наред

отпечатай новината

28.03.2013 17:00 | Видян 2526 пъти

Родман изтрещя, напи се с ракия и вилня наред

Ексцентирчната звезда на американския баскетбол Денис Родман остана верен на имиджа си и организира истинско шоу още с влизането си в риалити шоуто на ТВ7 - "Къртицата". Под влиянието на алкохол 51-годишният американец изтръгна всички камери в президенския си апартамент и се наложи хора от екипа на предаването да го усмиряват, пише Блиц.

След 23 часов полет, веднага след влизането му в Базата, българската ракия извади на показ темперамента на лошото момче на Чикаго Булс.

До ексцесии не се стигна и уморен от нощните си подвизи Родман си легна да поспи днес сутринта след близо 40 часа будуване и екстремни емоции.

Още с влизането си в Базата Денис Родман хареса не една, не две, а три от красавиците в шоуто и прекара първата си вечер във флиртове. Обект на вниманието на звездата, известен с връзките си с Мадона и Кармен Електра, станаха Миглена, Марина и Емануела. След като се почувства като у дома си и опозна на бързо всички в Базата Глиста предложи на трите красавици да го придружат в джакузито на президенския му апартамент и да продължат купона в по-тесен кръг.

Въпреки настоичивите му опити да съблазни ту Емануела, ту Марина или Миглена и трите тактично отклониха поканата му, но останаха с него до сутринта. Единственото мъжко присъствие беше на Божидар Искренов - Гибона. Сред родните звезди, които най-много впечатлиха Денис Родман е, разбира се, Азис , с когото дълго обсъждаха общата си страст да се обличат в женски дрехи.

По време на живото предаване в четвъртък вечер, зрителите ще станат свидетели на зрелищното шоу, което Денис Родман направи още с влизането си в Базата. Първото истинско изпитание на участниците, в което те ще трябва да преодолеят най-големите си страхове ще се случи по време на третият лайф на "Къртицата" тази вечер от 20:00 час. Всички 19 участника ще трябва да скочат с бънджи, макар, че някои от тях изрично са предупредили, че имат страх от високо и при никакви обстоятелства няма да скачат или преодоляват други препятствия свързани с височини. Ще успеят ли да се преборят със страховете си, колко от тях ще се справят и колко ще се откажат?

Пред първото си лично изкушение ще се изправи и една от най-големите звезди в шоуто. В него той или тя ще трябва да избират между личното си благо и бюджета на групата. Ако се подаде на изкушението групата ще изгуби пари, които отиват в бюджета на "Къртицата", пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !