Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Кейт Бланшет: Хаосът е мой приятел

отпечатай новината

09.04.2013 14:00 | Видян 1304 пъти

Кейт Бланшет: Хаосът е мой приятел

Талантливата австралийска актриса Кейт Бланшет отново е на корицата на списание Harper's Bazaar, Австралия (май/2013) и това не е изненада. Тя е все така успешна, елегантна и излъчваща класа и естествена красота. Сесията е в монохромни цветове като черно и бяло, които обаче са използвани от стилистите доста умело, за да подчертаят вечната хубост на Кейт, пише Dnes.bg.

За първи път на корицата на това издание холивудската звезда се появи през май 2011 година. И тогава сесията беше много силна, вълнуваща и на ръба на реалното, както е и сега. Тя за пореден път ни доказва, че приказният ореол който роли като тази на елфа Галадриел от хитовете на Питър Джаксън - "Властелинът на пръстените" и "Хобит", много ѝ отиват. В края на тази година отново ще я гледаме в това нейно превъплъщение в лентата "Хобит: Пущинакът на Смог".

Този път уникалната мисис Бланшет е заснета от обектива на Стивън Ший, а нейната визия е толкова семпла и изящна в същото време, че тя не се е нуждаела и намесата на фотошопа.

Странното в случая е, че тя излъчва истинска хармония, а в интервюто признава, че хаосът е неин приятел и че в него успява да открие баланс.

На 14 май Кейт ще навърши 44 години, но какво са тези години за една звезда от нейния ранг!

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !