Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Милко: Не съм бил жена си

отпечатай новината

15.04.2013 11:30 | Видян 2080 пъти

Милко: Не съм бил жена си

Милко Калайджиев и Маргарита - жената, с която изпълнителят живее заедно от дълги години, заедно опровергаха шокираща информация, според която известният изпълнител е нанесъл побой над половинката си и е задържан от полицията.

Клюката гласеше, че мъжът с най-известния мустак в републиката нападнал с юмруци дългогодишната си спътница в живота, която подала сигнал в МВР. Калайджиев бил на участие, но решил да не пренощува там и се прибрал изненадващо. Певецът заварил буквално на калъп съпругата си с мъж, който й е бил дългогодишен любовник. Въпросният мачо се казва Антон и двамата имали уж тайни секс отношения от известно време.

Милко
побеснял и посегнал на Маргарита, а тя повикала полиция. „Това е голяма простотия. Няма такова нещо. Феновете не трябва да се притесняват“, заяви поп фолк звездата в предаването ВИП зона. „Толкова пъти са писали за мен и никога не съм коментирал. Свиленградчани се смеят на това нещо. Сигурен съм. Кавгите с жена ми са свързани с децата – слаби оценки, обаждане от училище.  Това е“, добави Милко , пише Супер19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !