Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Венета Харизанова потрошила "Мерцедес" с танци

отпечатай новината

17.04.2013 16:15 | Видян 2358 пъти

Венета Харизанова потрошила

В навечерието на абитуриентската истерия през май Венета Харизанова разказа за куриозния си бал. Най-смешният ѝ епизод бил, когато тя продънила тавана на "Мерцедес" от танци. Луксозният автомобил бил взет под наем и баща ѝ трябвало да покрива разходите. А както традицията напоследък повелява, Венета танцувала под ритмите на цигански оркестър. Куриозните случки обаче не свършили дотук. Венета преживяла истински крах с тоалета си. Тя поръчала роклята и обувките си по приятелка от Италия. Те пристигнали обаче ден преди събитието и се оказали твърде малки.

"Гримьорът ме направи да изглеждам като клоун. На финала си хвърлих един душ, измих си косата, защото ме бяха накъдрили безумно, гримирах се по пътя за училище и облякох роклята, която беше за изпращането. Обувките пък бях носила година - на нисък ток, но официални. Нямах бижута, защото не харесвам", разказва манекенката пред btvlady.bg. В тоалета ѝ обаче има нещо скъпо и уникално - чанта "Гучи". "Тогава не бях и сънувала подобна марка", смее се тя. Равносметката обаче е положителна. "От всички се чувствах най-комфортно. След един час те се понапиха, събуха се, защото не можеха да си носят обувките на висок ток. В този момент никой не се интересуваше как ти е прическата и дали ти се е размазал гримът." Венета била на бала си без кавалер, макар още тогава да е била гадже с сегашния си мъж.

Сега Венета участва в новото импровизационно шоу "Младост 5" заедно със старите си познайници Мариан Бачев, Иво Сиромахов и Краси Радков. "Те ми обръщат внимание и много ме глезят. В първите предавания се чувствах като прекрасно борче, което не знае какво да прави. Не се усещах на място и добре, че бяха Краси и Мариан постоянно да ми помагат. Ако няма хора около мен, мога да изиграя и роля за оскар, но в момента, в който видя прожектори и вперени очи в мен, забравям каква ми беше задачата и какво трябва да кажа", признава Харизанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !