Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Райна с нова тръпка

отпечатай новината

22.04.2013 10:30 | Видян 2758 пъти

Райна с нова тръпка

Фолк певицата Райна призна, че има нова тръпка. Това обаче все още не е любов, категорична беше красавицата. „Не съм сама. Изпитвам трепети, но засега това не е връзка. Имам тръпка, но тръпка за мен не означава секс, а че нещата са в зародиш и не се знае какво ще се случи с времето", обясни тя. С предишния й приятел - танцьора Светльо, който сега е партньор на Глория в „Денсинг старс", се разделили заради разликата във възрастта им, която била причина за прекалено големите им различия в начина, по който гледат на света, пише vsekiden.

Райна повдигна завесата около раздялата си със своя колега Константин. „Коцето съм го хващала в крачка и ми е казвал „не е това". Ами, като не е това, какво е? При него не ми харесваше, че се опитваше да ме прави на балама", каза Райна . Но не уточни дали говори за изневяра, или за нещо друго.

В интервю пред Сашо Диков за Нова ТВ тя беше категорична, че никога не е наричала Костантин наркоман, алкохолик и женкар пред други хора, за което той я е обвинявал. „Ако има хора, които искат да надничат в моя живот, добре, но аз няма да съм тази, която ще отваря вратата и ще внася светлина над нещата, както прави Коцето. В присъствието на други хора никога не съм го наричала наркоман. Това са неща, които аз съм му казвала и съм го обвинявала, когато сме били заедно", сподели Райна .

Два дни преди да влезе в „Денсинг старс" на мястото на контузената каскадьорка Стелла, тя каза, че няма болни амбиции. „Какво общо има болната ми амбиция, когато ми се обаждат и ми плащат за това предаване? Болна амбиция е, когато човек не може да направи нещо, но се мъчи да го направи. Когато участвах във „ВИП денс" преди време, имаше коментари от Нешка Робева, че амбицията ми е болна, но аз доказах, че не е болна, а болни са коментарите за мен", каза още певицата.

Самата Нешка Робева коментира по-късно, че приветства решението на Райна за издаване на албум с фолклорна музика. „Така тя се реваншира към фолкрола заради чалгата, която убива народната музика", смята Робева.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !