Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Коцето: Изпил съм 4 тона уиски

отпечатай новината

24.04.2013 11:00 | Видян 2612 пъти

Коцето: Изпил съм 4 тона уиски

Константин е изпил около 4 тона уиски за цялата си кариера досега. Респектиращата цифра певецът изчислил заедно със свои приятели по време на последното си участие в нощен клуб, научи „Всеки ден" от присъстващи. Чалга звездата дори обяснил, че на едно подобно събитие се изпива по едно кило алкохол, досега той е имал около 3500 - 3600 певчески изяви. Простите сметки посочвали, че общото изпито количество е 4 тона! Приятели на певеца останали шашнати от този факт - та това е цяла цистерна „твърдо гориво"!

Запитан как успява да се държи на краката си през цялата вечер, Коцето разкрил тайната си: „Лесно! Гаврътваш няколко чашки в началото, после се освежаваш малко с една-две линии и продължаваш да си пийваш спокойно. И така до сутринта". Накрая на вечерта свидетели разказват, че Константин започва да пие от бутилката, и то предимно марково уиски, което струва доста пари.

Въпреки че певецът е женен и има малка дъщеричка, като че ли семейният живот не го е променил особено. Той дори станал още по по-енергичен и жаден за забавление и алкохол. Жена му Надя нямала нищо против мъжът й да скита по нощите и си гледала бебето сама. На упреците, отправени към него, изпълнителят на „Черна роза" отговорил, че работата му е такава и я върши с удоволствие.

Съвсем наскоро за алкохолните изцепки разкри и бившата му изгора Райна. Тя призна, че по времето, когато е била с Коцето , той много често злоупотребявал с алкохола и с наркотиците, а на нея й се налагало да прощава издънките на певеца. „Истината е, че той се дънеше през цялото време на връзката ни", сподели Райна.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !