Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Луис Армстронг донесе първа победа на Стефан Рядков в „Като две капки вода”

отпечатай новината

25.04.2013 13:45 | Видян 2183 пъти

Луис Армстронг донесе първа победа на Стефан Рядков в „Като две капки вода”

Кралят на джаза Луис Армстронг донесе първата и безапелационна победа на Стефан Рядков. Актьорът не само, че беше като две капки вода с известния като Сачмо музикант, но изпя брилянтно хита What a wonderful world с напълно същия специфичен и дрезгав глас.
 
За това свое изпълнение Стефан категорично получи 10-те точки на журито, участниците и самите зрители и напредна с едно място в генералното класиране. Своята награда от 1000 лв. той дари на кръжока по физика на 32-ро училище в София, защото «не може само артисти, трябва да има и физици».
 
Цяла седмица повече ще имат всички участници за следващите си задачи, тъй като следващият лайф на шоуто ще бъде на 8 май. Вечерта с основание може да бъде наречена „вечерта на групите”, тъй като цели три банди ще излязат на сцената. Зуека и Рачков отново се връщат в играта, но този път като... беквокалисти. Заедно с Рафи те ще формират първото трио в шоуто и ще влязат в кожата на Bee Gees.
 
Без помощници ще трябва да се справи Алекс, когото ще видим като кралете Gipsy Kings. Същото предизвикателство очаква и Гъмов, който ще влезе в кожата на любимата си група Red Hot Chili Peppers. Куп сутиени полетяха към него след вчерашното му превъплъщение като Том Джонс – дали обаче това ще се случи и след ролята на лошото момче Антъни Кийдис, ще разберем на 08 май.
 
За първи път в следващия лайф ще звучи руска класика – от сексапилната Никол Шерцингер, Диана ще трябва да се превъплъти в Алла Пугачова. Отново гранд дама в музиката, но този път българска ще изиграе и Милица Гладнишка, която ще видим като голямата Лили Иванова. Мария затвърди убеждението си, че бутонът, с който избират новите си задачи, е истински бутон на терора. След сексапилното си превъплъщение като миньончето Кайли Миноуг, тя остана безмълвна заради новата си роля – Майкъл Джексън. Непосилната задача да се имитира краля на попа бе потвърдена вчера от Рафи, който изпълни “Bad” и бе категоричен, че Майкъл Джексън е невъзможен за имитиране. Дали обаче Мария ще направи невъзможното възможно, ще видим след две седмици.
 
За втори път вчера Албена Михова трябваше да се доказва с български хит, и то в присъствието на истинския изпълнител. Камелия Тодорова проследи от публиката нейното „Не ме гледай така, момче” и оцени високо ролята й. По-следващата сряда Албена ще имитира Alannah Myles.
 
Специални гости тази седмица в шоуто бяха звездите от сериала „Етажна собственост“ – Неве, Маца, Явор и Евгени. Те се появиха като популярния квартет ABBA и изпълниха едно от емблематичните им парчета Mamma Mia.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !