Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Участникът в „Гласът на България” Васил Чергов и Дичо пускат съвместна песен

отпечатай новината

29.04.2013 15:45 | Видян 2346 пъти

Участникът в „Гласът на България” Васил Чергов и Дичо пускат съвместна песен

Участникът във втория сезон на музикалното шоу по bTV „Гласът на България” Васил Чергов и Дичо , обединиха характерните си гласове и създадоха съвместна песен – „Emotion of love”. Двамата музиканти се запознават на концерт преди повече от година и след като установяват пълен синхрон в творчеството, си решават да направят съвместен проект.

Васил Чергов, който в „Гласът на България” се състезава в отбора на Вики, е бил пианист, а за някои от парчетата и вокал на групите „Обратен ефект” и „Портокал”. Любовта му към българския фолклор се заражда още в детските му години, които прекарва в родния си град Петрич. Именно затова той изпълнява народните мотиви в песента.

Музиката на „Emotion of love” е дело на Васил Чергов, текстът е на Гаро и Дичо, а аранжиментът – на Чергов, Милко Михайлов и Дичо.

Двамата изпълнители предвиждат скоро да заснемат и клип към новата си песен. Интересно е, че още преди да се запознае с Дичо , Васко Чергов измислил мелодия, която е точно за гласа на популярния изпълнител и това парче ще стане част от бъдещия им цялостен съвместен проект.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !