Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Световно известен певец откри свой двойник в България

отпечатай новината

30.04.2013 14:00 | Видян 5109 пъти | Гласували 5

Световно известен певец откри свой двойник в България

Световно известният певец Масари откри свой двойник в България, по време на участието си в София миналата седмица. Двойникът се оказа не друг, а Мистър Монтана 2013 – Георги Петров. Изпълнителят пристигна по покана на много популярен столичен клуб, където направи невероятно шоу за българската публика.

Масари отдавна е популярен на родните меломани и се радва на доста фенове по тези балкански ширини. Освен, че беше приет страхотно от публиката, Масари ще запомни участието си в София и с въпросната изненада – да открие свой двойник. Срещата между двамата е по инициатива на Георги, който се оказа много голям фен на звездата. „Когато разбрах, че Масари ще гостува в София, отложих всичките си ангажименти, за да присъствам на концерта“, сподели моделът на X Model Group. „Казвали са ми, че двамата имаме известна прилика, но когато застанахме един срещу друг изненадата беше огромна.

Самият Масари също беше леко шокиран и сподели, че често среща фенове, които му подражават, но в този случай приликата е поразителна, сподели още Георги. Певецът е изтъкнал впечатленията си от София, от публиката и най-вече – от красотата на българските жени. При следващо си гостуване ще се радва да разгледа повече от страната ни.

Георги със сигурност ще запомни тази среща, която е сбъдната мечта. Мистър Монтана е убеден, че 2013-та като цяло ще е много успешна за него. След като спечели титлата си през месец февруари, Георги се съсредоточи върху финализирането на образованието си. Миналата седмица той официално се дипломира в Стопанската академия „Димитър А. Ценов“- Свищов, специалност „Финанси“. Моделът-финансист наскоро участва и в новия клип на певицата Анелия.

Друга цел е на път да постигне Георги Петров. На 18 май младежът отлита за САЩ, където ще остане няколко месеца. Ще посети някои от най-популярните забележителности и ще усъвършенства английския си език. След връщането си в родината Георги ще се насочи към другите си планове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !