Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Косъма може пак да цъфне в "Под прикритие"

отпечатай новината

01.05.2013 09:18 | Видян 2151 пъти

Косъма може пак да цъфне  в

Александър Сано, станал известен вече като Косъма на републиката, се е заринал с ангажименти след края на участието си в „Под прикритие“. Заедно с другия култов образ от сериала – Мариан Вълев-Куката, обиколили различни градове с страната. След като отишли и до Струмица, Македония, турнето им станало национално, пише Блиц.

Целта на обиколката била хората да ги видят на живо, не само по телевизора. „Среща-разговор, ама нямаше много разговори“, разказа Сано в предаването „Денис и приятели“. 

На въпроса дали има шанс Косъма да се върне в „Под прикритие“ той отговори: „Няма да възкръсна като зомби или вампир. Умрял съм си форевър“. После, обаче, добави неохотно, за да не наруши споразумението с продуцентите: „Има, обаче, едни козове. Нищо чудно уважаемите зрители да се срещнат... с този образ отново“.

„Наесен с песен“ започва Сано новия си сериал, пак за БНТ. Той е модерен, защото актьорът „само в модерни работи участва“. Е, ако имало как да играе в нещо като „Игра на тронове“ и да размахва мечове, би го правил цял живот. Но в България такива филми не се правят.

Сано изгледа с усмивка и клипа, в който заедно с Вълев се противопоставят на купуването на гласове. „Не сме взели пари за това нещо. Заклевам се“, каза той. Иначе гласува, защото смята, че така е редно. „Понеже всички сърбаме една попара вече четвърт век, е хубаво повече да не я сърбаме“, каза той и припомни какво се случва с гласовете на хората, когато не излязат в изборните ден.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !