Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Спецпроект: Иво Аръков изпаднал в депресия заради Мария Илиева

отпечатай новината

13.05.2013 12:30 | Видян 4922 пъти

Спецпроект: Иво Аръков изпаднал в депресия заради Мария Илиева

От няколко месеца спрягат Иво Аръков като тайната любов на Мария Илиева . Днес обаче младата звезда е щастливо необвързан. Това разкри самият той в тв интервю. Помолен да задоволи любопитството на дамите към себе си и да признае заето ли е сърцето му, Иво отговори: “Ето, сега се обръщам към тях и им казвам - дами, обичам ви, обичайте и вие. Не само мен, мъжете около себе си. Давайте обич, любов и внимание към мен!”

Клюкари разправят, че често в поп гилдията вземали на подбив безспорно талантливата певица Мария Илиева заради визията й, тя явно знае, как да превърне своите недостатъци в преимущества, защото била оплела в мрежите си младия и талантлив актьор Иво Аръков.  Брюнетката успяла да впечатли 11 години по – младият от нея актьор, който нашумя у нас покрай ролята  си в хитовия филм Кецове, след това умело се възползва от бързата си слава и се намърда в предаването Стар машин по TV 7, а после цъфна с главна роля и в сериала Фамилията, пише Супер 19'.

Запознати издават,  че оправната дружка на Графа забелязала хубавеца Иво още в края на миналата година и бързо използвала богатия си опит, за да вкара в леглото си младото агне. Според мълвата хитовата изпълнителка бързо завъртяла главата на младока и започнала да се радва на прелестите му,  но и до днешен крие своята авантюристична връзка, защото отчита, че тя няма да се възприеме добре в обществото. Близки до Мария пък злорадстват, че всъщност тя само е използвала Иво,  но никога не би го представила като човека до себе си, защото считала, че не й е на нивото и го възприемала по  – скоро като мимолетна секс авантюра.

Актьорът от Фамилията обаче не преживял лесно раздялата с Мария, шушука се в артистичните кръгове. Той бил доста хлътнал и не искал така лесно да се откаже от поп певицата. Ако се вярва на мълвата дори изпаднал в любовна депресия, от която го измъкнали приятели. Според тях  Иво винаги е носил със себе си неизчерпаем позитивизъм. Той гледал с добро око на всяка трудност и предизвиквал събитията да му се случват.Не си позволявал да усеща чуждата завист върху себе си. Дори да я има, актьорът не й обръщал никакво внимание.

Според него, ако хората наистина го харесват и в техните очи е секссимвол, той ще бъде щастлив, но една такава титла не би допринесла с нищо да докаже своя талант. Преди време Иво сподели, че би бил много по-щастлив, ако знае, че след време ще е зрял и сериозен мъж, който фигурира в ранглистата на най-добрите актьори. Той се определя като странна птица и в никакъв случай не може да се нарече суетен, но шегаджийски описва себе си като естетичен. На въппроса има ли жена в живота му актьорът отговаря усмихнато, просто и ясно: "Винаги".

 

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !