Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

За първи път в историята на Капките...

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки...

Диана Любенова: От септември ще участвам в нов тв проект

отпечатай новината

20.05.2013 11:00 | Видян 9972 пъти | Гласували 3

Диана Любенова: От септември ще участвам в нов тв проект

Актрисата Диана Любенова нашумява като скандалната тв водеща, която първа заговори за секса в ефир в авторското си предаване Секс игри, ах, после изигра ролята на властна бизнесдама в сериала Забранена любов, а миналото лято се снима в българския игрален филм Корпус за бързо реагиране.  Тя е от малкото български актриси, снимали с титаните на киното Антонио Бандерас, Морган Фрийман и Джон Траволта. В момента я гледаме в тв шоу Като две капки вода, където влиза в кожите на световни и родни музикални звезди, без това да пречи на най-вълнуващата й роля, тази на грижовна и любяща майка.

Коя до момента е най-трудната роля, която изиграхте в Като две капки вода?

Мариус Куркински  бе труден за възпроизвеждане, уникален е.  Аз му се възхищавам много. Парчето е една шега, той много се е забавлявам. Много се притеснявах, тъй като от колега до колега има разлика.

Според вас добре ли се справяте?


Много се старая. Никога не съм се занимавала с пеенето. Затова се бях фиксирала там, за да мога да се доближа до тези колоси. Паднаха ми се големи гласове, които аз нямаше как актьорски да наподобя, защото те са наистина уникални. За съжаление аз с моите вокални дарби нямам самочувствието, че съм направила кой знае какво, но съм доволна от себе си. С Джеси Джей например имаше какво да изиграя актьорски.

Какво ви се иска да изпеете, да ви се падне, докато натискате бутона?


Не знам, трудно ми е. Не искам нищо да мисля, каквото и да ми се падне, почвам от А и Б. Всяко едно парче ми е трудно, лесно няма да ми става.

Защо решихте да участвате в шоуто?


Искам да се науча да изпитвам удоволствието от превъплъщението и импровизацията на образи, които вече съществуват.  В театъра е различно, там възпроизвеждаш  по свой начин даден образ.  Твоята игра обикновено е уникална и сама за себе си, има сценарий и режисьор, който режисира всеки поглед, дъх. А тук е по-сложно. Трябва да имаш много време да се подготвяш сам, да репетираш.

Вкъщи пеете ли?


Аз съм майка отскоро и ми е трудно. Дъщеричката ми вече не ми дава да пея. Когато си отворя устатата и почва да пищи. Иска сцената вкъщи да е за нея, никой друг освен нея да не  е пее.  Нямам никакво време за подготовка. Единственото, което правя е тук, по време на репетициите. Иска ми се да се науча да пея по-добре. Това тук е школа, кога друг път ще ми се отвори такъв шанс. А и така или иначе те дават по телевизията, трябва да си добре подготвен.

Доста сте  критична към себе си в Като две капки вода?

Така е, трябва да приемам нещата по-леко, да съм по-лежерна. Но аз съм емоционална, искам да дам каквото мога от себе си.  А  другото е суета.

Тежи ли ви това, че в момента носите две дини под една мишница?

Трудно ми е, дъщеричката ми е на година и половина. София въобще не спи.  Много буйно и будно дете е, иска да й се обръща внимание като всяко дете на тази възраст.  Не ми стига времето, затова се лишавам от сън, за да съм навсякъде. За мъжете тук в шоуто е по-различно, разчитат за децата на жените си. Докато аз поемам основната грижа за София. Сега обаче нямам много време сега за нея. Затова дойде и майка ми да помага,  иначе нямаше да се справя. Дори я водих на репетиции и не успяхме да я свалим от сцената. Много й хареса. Дори след като я изведох, после намери сама пътя и пак се качи.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !