Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Шарън Стоун арестувана в Кан от Канал 3

отпечатай новината

22.05.2013 12:48 | Видян 2454 пъти

Шарън Стоун арестувана в Кан от Канал 3

Шарън Стоун беше арестувана на качване, а Каролина Куркова с куфарите си на излизане от яхтата на Роберто Кавали, акостирала край фестивалния дворец в Кан. Екипът на Тони Рапонска излови и Алек Болдуин с бременната му съпруга. Докато бг екшънът тече, Кан коментира удвоеният по обем Киану Рийвс. Звездата от Матрицата е на феста заради нов филм и прави впечатление двойната му гуша и поне стоте кила. Иначе програмата си тече с пълна сила.

Много овации получи новият филм на братя Коен, в който Джъстин Тимбърлейк е фолкпевец, чиято жена - Кери Мълинган, която играе и във Великият Гетсби, го мами с най-добрия му приятел. Стивън Содърбърг пък доведе за новия си филм Зад свещника суперзвездите Майкъл Дъглас, който отдавна не бе блестял на Кроазет, и Мат Деймън, от когото напористата Тони Рапонска дори успя да вземе блицинтервю по пътеката към пресконференцията на знаменитостите.

Кадри на Роман Полански отпреди 42 години от състезанието по Формула 1 за гранд при на Монако, в които увековечава Джаки Стюарт са друг от хитовете на деня. Покрай останалите, мина и премиерата на нов филм на Валерия Бруни Тедески, наричана от 6 години насам "сестрата на Карла Бруни". Докато филмовият маратон не спира за миг,  охранителните мерки след обира на бижута за милион долара са наистина нечувани. Бодигардовете едва не събличат всеки, дръзнал да поиска да види филм на фестивала.

Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !