Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Хенри Кавил продума за личния си живот

отпечатай новината

30.05.2013 10:15 | Видян 3243 пъти | Гласували 1

Хенри Кавил продума за личния си живот

Хенри Кавил е изключително секси и безумно красив. Така поне твърди колежката му Ейми Адамс (Man on Steel), която трудно откъсва очи от него. „Трябват ти няколко секунди да се осъзнаеш, защото Хенри е толкова красив", казва дамата и допълва: „Той излъчва някаква опасност, което е страхотно. Тя е скрита, но ти знаеш, че е някъде там и това го прави още по-интересен", пише dnes.bg.

Едва ли някой би се усъмнил в думите ѝ, ако разгърне новия брой на сп. DETAILS, на чиято корица е актьорът. Перфектно тяло, небрежен стил и една очарователна мъжка арогантност се крие в погледа му, която може да накара краката на всяка жена да се подкосят.

Но нали не си помислихте, че мъж като него е свободен? Всъщност Хенри прекарва свободното си време в Калифорния с приятелката си. Актьорът не обича да говори за личния си живот, затова и казва само: „Името ѝ е Джина и тя е невероятна".

Всъщност тя се казва Джина Карано и е екскечистка, преквалифицирала се в актриса. Името ѝ се спряга за следващата Жена-чудо от прочутия комикс, които предстои да бъде екранизиран.

Нищо чудно, че Супермен си е избрал супержена за партньорка! Защото Хенри винаги е знаел, че иска да влезе в кожата на героя и дори е опитвал и преди.

„Бях много близо до спечелването на ролята, но режисьорът промени мнението си и вече не бях част от проекта", споделя Хенри. Това се случва през 2002 г, когато той е едва на 19. Продуцентската компания Warner Bros иска да направи снимките в Австралия, но хубавецът се страхува да лети, а и се оказва прекалено млад и това възпира участието му.

През 2006 г. Кавил пожелава да стане Джеймс Бонд. „Пробвах се за Джеймс Бонд, когато бях на 22. Но Даниел беше най-добрият избор за ролята", признава без завист Хенри.

Макар че Хенри е изваял всеки мускул от тялото си, преди години е бил дебел. Актьорът признава, че е взел спешни мерки и е свалил над 10 кг. Родителите ми ме научиха да вярвам в себе си", просто споделя той.

Колин и Мариан Кавал са наистина специални хора, които сякаш имат мисия да отглеждат герои. Те имат пет момчета, а най-големият брат на Хенри – Пиърс, е бил повече от десет години в британската армия. Вторият по големина - Ник, пък е морски пехотинец, служил в Ирак и Афганистан.

И връщайки се към перфектните си форми, красавецът издава, че за Супермен се е постарал доста. „Когато снимахме „300", режисьорът каза, че иска всички да изглеждат, сякаш могат да оцелеят в гори и пустини и да преследват и ловуват врага. За Супермен трябваше да се постарая повече... Но не искам вече да ям по 5000 калории на ден."

Дори и да „мърмори", Кавил обожава професията си и ще продължава да се бори за добри роли, защото знае, че в шоубизнеса всичко е борба.

„Най-трудната част от актьорската професия е несигурността. Всяка роля може да ти бъде последната.", казва Хенри и все пак няма търпение да види на големия екран превъплъщението си в супергероя, който може да лети.

Кавил смята, че лентата се докосва до много хора, защото всички те се надяват. Надяват се да бъдат спасени, да получат своя герой, за съществуването на доброто, което ги закриля.

„Този герой означава толкова много за хората. Искам да го представя по най-добрия начин. Искам хората да повярват в правосъдието, малките деца да отраснат с идеята за Супермен. Има такива, които минават през труден период от живота си, и чакат Супермен да се появи и да ги спаси".

Снимка: сп. Details

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !