Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Елена Йончева друса кючеци

отпечатай новината

04.06.2013 10:00 | Видян 2543 пъти

Елена Йончева друса кючеци

Тотален срам за българската телевизия! Топ журналистката Елена Йончева и лицето на БНТ Добрина Чешмеджиева се изявиха като първи чалгаджийки на морето. До малките часове на нощта в събота срещу неделя те друсаха кючек след кючек, празнувайки Българския Пулицър, който бе връчен на Йончева в курорта Свети Влас, пише vsekiden.

Разследващата журналистка бе отличена с голямата награда на третите годишни награди по телевизионна журналистика „Свети Влас". Веднага след приключването на официалната част тя решила да отпразнува признанието. Това, което видели присъстващите, буквално ги втрещило. Елена се развихрила на фона на бясна чалга и то не на някакви ритмични парчета, а на най-мазните кючеци, които диджеите успели да изровят от архива си.

„Нас ни хвана срам, като я гледахме, а как нея не я досрамя, не знаем", разказаха пред „Всеки ден" очевидци. Компания на разследващата журналистка правела колежката й от националната телевизия Добрина Чешмеджиева, която иначе се изявява като сериозен водещ на политически предавания. Тази вечер обаче решила да разпусне и така се изложила, че сигурно още дълго ще я е срам да се погледне в огледалото.

Изпълненията на дансинга били обилно полети с алкохол, от който станали още по-разгорещени. Какво са правили двете приятелки, след като са си тръгнали от чалготеката, само можем да гадаем.

Снимка: vsekiden.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !