Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Стриптийз на 41 с Гуинет Полтроу

отпечатай новината

27.06.2013 13:30 | Видян 2010 пъти

Стриптийз на 41 с Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу е известна като една от най-пламенните защитнички на веганския начин на хранене. Актрисата дори е автор на няколко готварски книги, които предлагат най-разнообразни вегетариански, вегански и суровоядски рецепти, пише edna.bg

Сега на 41 години Полтроу е решила да се съблече пред камерите. В последния си филм "Thanks For Sharing" тя прави стриптийз. Горещата сцена показва Гуинет в черно, сексапилно бельо и съблазняваща усмивка.

Нейната героиня Фиби се опитва да съблазни приятеля си, който пък е пристрастен към секса и се опитва да се излекува от това чрез налагането си на пълно въздържание от плътски ласки.

Във филма участва и певицата Пинк, която също в последните години се е посветила на спорт и правилно хранене. Гуинет е горда от стегната си фигура и не се поколебава да я показва.

На премиерата на "Iron man" тя съвсем спокойно бе облякла рокля, която бе разголена в областта на бедрата и ханша, и която показваше ясно, че актрисата е без бельо. Гуинет е майка на две деца – Ейпъл и Моузес, които също спазват хранителния ѝ режим.

Актрисата е омъжена за певеца Крис Мартин, но в последно време се носят слухове, че нещата между двамата от много време не са както трябва.

Тези спекулации допълните се подклаждат от факта, че и двамата се появяват сами на различни публични събития, а не заедно, както се очаква.

Снимка: egotastic.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !