Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

"Ку-ку бенд" ожени влюбени

отпечатай новината

01.07.2013 13:45 | Видян 1980 пъти

Влюбеният Павел предложи брак на приятелката си на сцената на концерта на „Ку-ку бенд" в Пловдив в събота късно вечерта. Фаталната 13-а палата на Панаирното градче се оказа щастливо място за новото семейство Иванови, пише vsekiden.

Преди началото на едно от най-запомнящите се партита през годината - SCI Dream Night, нищо неподозиращата дама бе извикана, за да получи награда, която обаче се оказа годежен пръстен. След като получи обяснение в любов, тя отговори с „да" на въпроса дали приема предложението за брак под бурните аплодисменти на близо 1800 гости на купона, изпълнили до пръсване палатата, за да чуят оркестъра на Слави.

В продължение на 90 минути „Ку-ку бенд" изпълни едни от най-големите си хитове като „Ад и Рай", „Моя си, моя", „Комбайнеро -Интелигентска" и любимата на всички българи „И да паднем, и да бием". Момичетата от балет „Магаданс" пък танцуваха с ефектни светлинни палки и събраха погледите на всички мъже. Най-голям успех сред публиката обаче имаха скечовете на Краси Радков и Виктор Калев с любимите герои Гацо Бацов, Шишо Бакшишо, Рънърса и др. Не липсваха и много имитации на популярни изпълнители, сред които и на една от най-обичаните ни певици - Лили Иванова, която бе посрещната с нестихващи аплодисменти.

Сред най-запалените фенове на оркестъра на Слави Трифонов се оказа и една от най-красивите жени в българския хайлайф - Мисис България Елеонора Манчева, която не спря да танцува въпреки високите си 16 сантиметра токчета

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !