12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Рут: Калоян ме обра, ще го съдя!

отпечатай новината

03.07.2013 16:30 | Видян 3043 пъти

Рут: Калоян ме обра, ще го съдя!

Рут Колева наруши мълчанието си и проговори за скандала с бившето си гадже Калоян. Младата певица, която бе решила да не коментира повече историята с Калоян разкри шокиращи разкрития за него.  

Двойката, която се раздели само след два месеца е на път да стигне до съдебна зала. И то не заради разкритията на Калоян за аборта, а поради факта, че певицата го обвини в обир. По думите на Рут интервюто му при Карбовски е било платено. Освен това младежът се опитал да си направи пиар на неин гръб, пише Шоу.

"С нашите добри отношения се приключи в момента, в който той каза, че ми иска пари! Аз не съм длъжна да издържам този човек. Не знам как да коментирам тази грозна ситуация и в момента си търся правата по някакъв легален път", каза Рут.   

Певицата споделя, че смята да подаде жалба в МВР срещу него. Изпълнителката не само е била рекетирана от бившия си, но също така и обрана от него. "Той лично ми е казвал, че не обича деца! В следващия момент ми казва, че не може да се издържа и ми иска пари независимо, че ние не сме заедно! Как изобщо мога да мисля за нещо общо с този човек", казва още Рут.   

Певицата признава, че е направила аборт и дори се радва, че е махнала детето. Тя споделя, че просто не й се мисли през какъв ад би минала, ако й се бе наложило да го роди. По думите на Рут би било истински кошмар всяко нейно пътуване зад граница, тъй като се изисква и писмено разрешение на бащата. А Колева не крие, че според нея бившия ѝ приятел би опитал всичко, за да я изнудва за пари.  

Изпълнителката споделя, че причината за раздялата им отново се корени във финансов въпрос. Преди да влезе в шоуто тя заделя средства за покриване на разходите и сметките си, но гаджето ѝ ги харчи. "Той е изхарчил всички пари, които бяха в дома ми. Преди да вляза в "Къртицата" си бях заделила някакви пари за наем, за сметки…   Той ги е изхарчил! А може би две седмици преди да вляза в предаването ми се закле , че повече няма да пипа мои пари", разказва Рут.   

Певицата е категорична, че Любо няма нищо общо с тази история и флиртът ѝ с него е само претекст от страна на Калоян, за да й вдига скандали. По думите на Рут тя и Любо все още се опознават, но започват да се харесват от ден на ден все повече.  Изпълнителката признава, че не знае дали двамата имат бъдеще, но отношенията им са близки. И се надява в бъдеще да се задълбочат, пише svqt.eu.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !