Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Първата съпруга на Плевнелиев пази парите му в Кипър

отпечатай новината

05.07.2013 10:45 | Видян 2712 пъти

Първата съпруга на Плевнелиев пази парите му в Кипър

Вероника Плевнелиева, първата жена на Росен Плевнелиев , и досега е запазила фамилията му. Двамата са съученици и се женят през 1990 година. Развеждат се няколко години по-късно, защото нямат деца. Причината – Вероника страда от токофобия, нежелание да има деца, поради ужас от раждането, пише Уикенд.

В Благоевград упорито коментират, че тя дори е търсила съвети от психолози, за да успее да се пребори с кошмара си. Росен Плевнелиев не издържа на стреса с жена си и подава молба за развод. Вероника е лекарска щерка, баща ѝ е доайен на неврохирургията в Благоевград, но наследницата му така и не може да преодолее фобията си.

"Много се чудехме, че не иска да има деца и дори стигна до развод, въпреки че с Росен се обичаха от ученици" – споделят пред изданието нейни познати. Те допълват, че двамата с Плевнелиев се разделили тихо и кротко, а Вероника запазила фамилията на бившия си съпруг. Макар и разделени, двамата и досега пазят добри отношения.
Дори Вероника има разни бизнес съдружия с партньори на бившия си мъж.

Бившите съпрузи и досега са много близки. Фирмените регистри доказват здравите им връзки. Вероника е съсобственик на една от двете кипърски офшорки, през които Плевнелиев е превъртял около 1 милион $ от консултантски договори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !