Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Гришо хвана звездната болест на Божинов

отпечатай новината

08.07.2013 13:30 | Видян 2191 пъти

Гришо хвана звездната болест на Божинов

Григор Димитров се видя СВЕТОВНА ЗНАМЕНИТОСТ. И в резултат на това претърпя неприятни провали на двата най-големи и най-важни турнира за годината Ролан Гарос и Уимбълдън. Където умното момиче Цвети Пиронкова даде почти всичко от себе си. Това е разликата между шоубизнеса и спорта. В едното е важно да пишат за теб като красив, известен, какъв ли не, да причакват с кого излизаш, какво ядеш и какви дрехи носиш. В другия случай просто играеш тенис, а всичко останало минава покрай ушите ти, пише Супер19'.

Дали Найк е платилва с 1 милион евро или долара така наречената любов между Григор Димитров и Мария Шарапова, но резултатът е, че след стремителния старт на пролетния сезон и двамата

катастрофираха баш където не трябва – на кортовете в Лондон

Американският гигант за спортна мода дава, но в кошара не вкарва. Всички знаем легендите, че в големия световен спорт всичко е игра на марки и черно тото, не само във футбола, ами и в тениса. Екипировката определяла кой до какво ниво ще стигне. Да, обаче, за да стигне човек където и да било, все пак трябва и да се старае.
Загубата на Гришо от Джокович на Ролан Гарос през май беше закономерна – една победа срещу най-добрия в света е случайност, колкото и да си вярвахме, че действително Хасково е родило новия Федерер.
Но поражението от адаша на Григор – световнонеизвестния Грегор Земля от чутовната тенис сила Словения е

голям резил за някой, който претендираше, че е готов да спечели Уимбълдън

Според своята моментна класация в световната ранглиста тракиецът трябваше да е стигнал поне до третия кръг, където се събират най-добрите 32-а. Но не би.

И преди в родния спорт сме наблюдавали такъв феномен. Като тийнейджър всички очакваха, че Валери Божинов ще стане световна супер звезда. Детето – чудо имаше несъмнен талант и влезе в италианската Серия А – едно от трите топ първенства на Стария континент.

Видял се с много пари и обкръжен от жадни за тях жени, той се превърна повече в манекен и скиталец по нощните клубове, в ненадмината мишена на жълтата преса, но не и в истински футболист.

Така 13-те милиона, платени от Фиорентина преди 4-5 години за него днес са само спомен и по признания на ръководството на Спортинг – отборът, който му държи правата и го купи за 2,5 милиона миналата година, трудно може да се намери отбор, който го иска. Последният му сезон мина в изпадналия накрая от Б-групата на Италия отбор на Виченца.

Общо за последните 4 сезона сигурно му се събират два-три пълно изиграни мача за всички отбори, от които безславно беше изгонен. И още пет-шест, в които е вкарал гол. Иначе търка пейките...
Дано Гришо да не го очаква подобна безрадостна съдба! Обаче натам е тръгнал...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !