Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Фолкпевицата Траяна катастрофира пияна

отпечатай новината

23.07.2013 14:40 | Видян 2916 пъти

Фолкпевицата Траяна катастрофира пияна

Попфолк певицата Траяна едва не отне човешки живот тази нощ, след като подкара мъртво пияна личния си автомобил и се натресе в друга кола. Потресаващият инцидент е станал около 3 часа тази сутрин, на пътя между Слънчев бряг и Свети Влас, пише Lifestyle.bg.

Възмутени очевидци разказват, че 31-годишната изпълнителка се е качила на своята "Тойота" във видимо нетрезво състояние, потегляйки от Слънчев бряг към съседното курортно селище. Както си карала в дясната лента, ненадейно обърнала колата в обратна посока и с мръсна газ направила опит за обратен завой.

За съжаление Траяна дори не забелязала движещият се в съседната лента "Опел". Последвал страхотен удар, който едва не коствал човешки живот. Вместо да види какво се е случило, изпълнителката изпаднала в страшна истерия и започнала да се кара с ошашавения водач на другата кола, налетяла и на пристигналите полицаи.

"Така удари Опел-а, че едва не уби човека. Беше изключително грозна сцена. След удара изскочи на пътя и изпадна в истерия. Скара се с потърпевшия, после вдигна скандали и на полицаите, които дойдоха да изпълнят служебните си задължения", разказва очевидец.

Проверката за алкохол отчела 1.19 промила. На практика това значи, че Траяна ще се размине само с отнемане на шофьорската книжка и няма да отиде на съд за каране в пияно състояние.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !