Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Принц Уилям излиза по бащинство

отпечатай новината

24.07.2013 10:50 | Видян 3043 пъти

Принц Уилям излиза по бащинство

Великобритания ликува. Най-чаканото бебе - това на английския принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, проплака в понеделник в 16 часа и 24 минути местно време. Новороденото е третият престолонаследник на британската корона след дядо си Чарлз и баща си Уилям. Така принц Хари на практика остава без шанс да застане начело на монархията, пише Всеки ден.

Малкият принц проплака за първи път в болницата "Сейнт Мери" в Лондон, където са родени покойната му баба Даяна, както и баща му и чичо му Хари. Той тежи 3 килограма и 790 грама и е роден по естествен начин, а младият татко е присъствал в стаята при появата му на бял свят. Джордж, Чарлз, Филип, Джеймс, Хенри или Александър. Това са най-спряганите имена за новороденото кралско бебе, но решението още не е взето от родителите му, защото се чака одобрението на кралица Елизабет II.

Принц Уилям е останал при съпругата и детето цялата нощ (както е по протокол), а лекарите вчера увериха, че и тримата се чувстват отлично, макар Кейт да изживя родилните мъки почти цял ден, след като беше приета в болницата още сутринта. По протокол първа за щастливото събитие е разбрала кралица Елизабет II.

Уилям и Кейт ѝ се обадили по телефона, а след това се чули и с принц Чарлз. "Нямам представа как ще се казва бебето. В неведение съм относно името на внука ми", лаконичен бе вчера гордият дядо. Съпругата му Камила пък бе категорична, че появата на най-новия член на кралската фамилия е прекрасна новина, както и че Чарлз ще бъде брилянтен дядо.

"Това е невероятно събитие, цялата страна се радва за тях, всички се надяват на най-доброто", заяви премиерът на страната Дейвид Камерън. Президентът на Съединените щати Барак Обама и съпругата му Мишел отправиха сърдечни поздравления към херцога и херцогинята на Кеймбридж. Премиерът на Япония Шиндзо Абе също изпрати послание към младите родители. "Това е щастлива новина както за Великобритания, така и за целия свят. Моите поздравления", казва премиерът Шиндзо Абе в посланието.

С думите "Момче е!"заблестя сградата на Бритиш Телеком в Централен Лондон броени минути след обявяването на пола на бебето. Пред Бъкингамския дворец се бяха събрали хиляди празнуващи. Ниагарският водопад и кулата в Торонто светеха в синьо в чест на малкия принц. В Нова Зеландия правителството реши да последва примера на Канада и емблематични сгради също грейнаха.

Първородният син на Уилям и Кейт се роди в знака на Рака и поема по стъпките на баща си (роден на 21 юни) и баба си Даяна (1 юли), които също като него са зодия Рак. Това е сигурен знак, че кралското бебе ще бъде лидер смятат астролози и посочват, че кралският наследник можело да бъде и зодия Лъв, защото се появил на бял свят само 30 минути преди Слънцето да навлезе в съзвездието Лъв. Родените под знака на Рака са чувствителни, емоционални и покровители, защото са под влиянието на Луната.

Имат склонност да се затворят в себе си. Астрологическият знак на кралското бебе ще му осигури впечатляваща "кралска власт" и „специален ореол", категорични са астролозите и аргументират твърдението си: "Важният елемент, който хвърля светлина върху кралската власт, е, че Слънцето е в съзвездието Рак". Любопитен факт е, че за да се грижи за сина си, принц Уилям излиза в двуседмичен отпуск по бащинство и ще получава по 136,78 лири седмично.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !