Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ивет Лалова подготвя сватбената рокля

отпечатай новината

24.07.2013 16:10 | Видян 2115 пъти

Ивет Лалова подготвя сватбената рокля

Щастливите моменти за най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова напоследък са много.След като бе избрана за № 1 в Европа за месец юни, сега спринтьорката се подготвя за сватба. На 21 септември Ивет ще се омъжи за италианския лекоатлет Симоне Колио, но подготовката за тържеството вече тече, пише senzacia.net.

Ивет е перфекционистка и искала да изпипа всеки детайл. Подготовката за щастливото събитие ще бъде в две части, като основните неща ще се свършат след края на състезанията. Симоне и Ивет лалова ще сключат църковен брак в Риети, а след това ще празнуват в абатство близко до града. Мястото е уникално красиво и Ивет и Симоне са го харесали веднага.

"Тази година наистина ми носи много радости, щастлива съм, че се омъжвам. Щастлива съм и от факта, че този сезон наистина бягам добре! Убедих се още веднъж, че когато всичко около мен е наред, тогава съм силна и на пистата. Когато искам да правя нещата насила – не стават", откровена е Ивет Лалова. Тя разкри също, че на тяхната дата ще се женят още доста известни лекоатлети.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !